Personvernserklæring

Braive sine iKAT program er laget for å hjelpe mennesker som opplever mentale utfordringer. Som en del av vår tjeneste registrerer brukeren seg i ett eller flere mentale treningsprogram, og gjennomfører spørreundersøkelser og oppgaver.

Braive ønsker å gi deg all informasjon du trenger så du kan være trygg på at vi oppfyller kriteriene for personvern når det gjelder håndtering av den personlige informasjonen vi samler inn om deg. Vennligst les denne personvernserklæringen nøye for å forstå vår praksis om hvordan vi samler inn, bruker og deler dine personopplysninger.

1.0 Om vår personvernerklæring

Takk for at du benytter deg av hjemmesiden og våre program, tester og andre tjenester (samlet, våre “Tjenester”) levert av Braive AS, lokalisert i Rosenborggata 3, 0356 Oslo, Norway.

Denne personvernserklæring forklarer hvordan den personlige informasjonen som blir innhentet om deg når du bruker Tjenesten, blir behandlet av Braive AS (“Braive”, “vi”, “oss” eller “vår”). Braive er ansvarlig for å behandle dine personlige data som leveres til vår hjemmeside og Tjenester. Disse vilkårene for personvern kan suppleres med ytterligere personvernvilkår eller merknader angitt på enkelte områder av Tjenesten.

2.0 Informasjonen vi samler inn

Tjenesten samler inn informasjon om deg på to måter: direkte fra dine innspill og automatisk gjennom teknologien vi anvender.

2.1 Informasjon du gir

Typer av personlig informasjon som Tjenesten samler direkte inn fra deg inkluderer:

  • Brukernavn
  • E-post adresse
  • Telefonnummer, dersom du oppgir det
  • Aldersgruppe
  • Informasjon om hva du samtykker til (e.g. Informert Samtykke)
  • Resultater fra spørreundersøkelser
  • Kommentarer, tilbakemeldinger, beskjeder og annet innhold du sender til Tjenesten
For å få tilgang til programinnhold og ta i bruk tilleggstjenester og tilleggsfunksjoner i Tjenesten, spør vi deg om å registrere en brukerkonto ved å fylle ut og sende inn et registreringsskjema.

2.2 Informasjon samlet inn via informasjonskapsler

Tjenesten samler automatisk inn, gjennom våre servere og ved bruk av informasjonskapsler, informasjon som forteller oss hvordan du tar i bruk Tjenesten. En informasjonskapsel er en tekstfil som lagres på din datamaskin eller mobiltelefon av serveren til hjemmesiden. Hver informasjonskapsel inneholder anonymisert informasjon om hvordan du bruker vår hjemmeside og tjenester, som gir oss muligheten til å videreutvikle og oppdatere din opplevelse av våre produkter og tjenester.

Dersom du ønsker det, er det mulig å deaktivere informasjonskapsler ved å endre innstillingene i nettleseren din. Husk derimot at dersom du blokkerer enkelte informasjonskapsel, kan du risikere at du ikke får; registrert deg, logget inn på Tjenesten, tilgang til deler av Tjenesten eller fullt ut benytte deg av Tjenesten.

Denne listen over informasjonskapslene som brukes på våre nettsider gir en kort forklaring på hvorfor de brukes:

Navn på informasjonskapsel Beskrivelse
_ga
_gat
__utma
__utmt
__utmb
__utmc
__utmz
__utmv
__utmx
__utmxx

Disse informasjonskapslene er laget av Google Analytics og brukes til å samle inn informasjon om hvordan besøkende bruker våre nettsider, våre applikasjoner og innholdet vi produserer. De lagrer ikke personlig informasjon, og ingen av dine personlige opplysninger blir delt med oss eller med Google som følge av at vi bruker disse informasjonskapslene.

Vi bruker informasjonen vi samler for å hjelpe oss å forstå hvordan våre nettsteder og applikasjoner brukes, slik at vi kan forbedre dem. Vi bruker den også til å sammenligne populariteten til forskjellige innhold på våre nettsider og applikasjoner, og forskjellige versjoner av disse.

__cfduid Brukes av innholdsnettverket, Cloudflare, for å identifisere pålitelig webtrafikk.
_braive_session Lagrer brukerens posisjon på tvers av sider.
__stripe_mid
__stripe_sid
Informasjonskapsler for Stripe betalingstjenester.
_mp Informasjonskapsler fra Mixpanel (analyseverktøy) for å analysere trafikk, og spesielt hvordan brukere nådde plattformen.
locale Preserves the user language preference across page requests.
3.0 Bruk av din informasjon

Vi kan komme til å bruke din informasjon til å:

  • Tilby deg Tjenesten, for eksempel tilgang til eller levering av våre produkter eller tjenester, behandle eller gjennomføre en bestilling, eller administrere undersøkelser eller behandlingsprogrammer
  • Svare på dine forespørsler, henvendelser, kommentarer eller bekymringer
  • Gi teknisk-, produkt- og annen støtte, og sørge for at Tjenesten fungerer, trygt og sikkert
  • Tilbyr deg tilpasset innhold og individuell oppfølging av Tjenesten for å gjøre det mer relevant for dine interesser og behov
  • Forbedre, evaluere og oppdatere Tjenesten, våre produkter og tjenester og utvikle nye produkter og tilleggstjenester
  • Identifisere og analysere brukertrender, for forskning, revisjon og rapportering
  • Informere deg om endringer eller oppdateringer på Tjenesten og våre produkter og tilleggstjenester

4.0 Dine rettigheter

Du står frivillig til å avgjøre om du vil dele din personlige informasjon med oss. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Dersom du trekker samtykket til bruk av personlig data når du bruker Tjenesten, vil du ikke lenger ha tilgang til innholdet som kreves for pålogging.

5.0 Datasikkerhet

Braive, som behandlingsansvarlig er ansvarlig for sikkerheten til dine personopplysninger med hensyn til konfidensialitet, integritet og tilgjengelighet, i henhold til personopplysningsloven §13.

Informasjonen vi innhenter og prosesserer blir lagret på en sikker måte i henhold til Norges Personopplysningslov §13. Tjenesten har en 'Privacy by Design' tilnærming til systemutvikling som tar hensyn til personvern gjennom hele utviklingsprosessen.

Vi forhindrer uautorisert tilgang, modifikasjon og ulovlig ødeleggelse av informasjon vi besitter. Vi benytter vanlig standard datasikkerhet for å beskytte mot uautorisert tilgang til data om deg som vi lagrer, inkludert personlig informasjon.

5.1 Opplysning om informasjonen din til en tredjepartstjeneste

Den behandlede informasjonen lagres på servere som drives av Microsoft. En egen avtale mellom Microsoft og Braive styrer hvilken informasjon de har tilgang til, og hvordan den skal behandles. Braive sine ansatte kommer kun i kontakt med dine personlige opplysninger når det er nødvendig for sikker drift av tjenesten, og i tilfeller hvor du vil at våre ansatte skal hjelpe deg med å bruke Tjenesten.

Braive, som behandlingsansvarlig, og Microsoft, som databehandler, er begge underlagt taushetsplikt.

Du beholder eierskap til de personopplysningene ("Ditt innhold") du laster opp, og vi deler ikke innholdet ditt til andre enn vår samarbeidende databehandler og eventuell tredjepart som er tilknyttet ett av våre forskningsprosjekt. Innholdet ditt forblir sikret til enhver tid, og er kryptert eller de-identifisert før det når vår databehandler og eventuelt involverte tredjeparter.

For forskningsformål deler vi testresultater med forskningspartnere. Den utvalgte informasjonen kommer fra flere spørreskjemaer som ikke etterlater spor om respondentens identitet (for eksempel ID-nummer eller IP-adresse). For informasjon om våre forskningsprosjekter og partnere, gå til Om oss.

Dersom du har fått tilgang til tjenestens innholdsdatabase eller læringstjeneste ("Abonnementstjeneste") gjennom et institusjons-sponset abonnement, et selskap, eller en annen forretningsenhet, kan visse bruksdata bli samlet inn via abonnementstjenesten, for eksempel kan kurset du meldte deg på bli delt med institusjonen din i forbindelse med bruksanalyse, abonnementshåndtering, program-håndtering og testresultater, og i forbindelse med kostnadsfordeling og avdelingsbudsjett.

5.2 Tilgang til og nøyaktighet av informasjonen din

Du har rett til å få tilgang til dine personlige opplysninger. Du har også rett til å rette opp eller oppdatere eller feilaktige personopplysninger.

Tjenesten tillater at registrerte brukere får tilgang til egen kontoinformasjon og foreta rettelser eller oppdateringer ved innlogging når som helst. Når du er logget inn, har du tilgang til all personlig informasjon om deg som finnes i Tjenesten.

5.3 Deaktivering av konto og sletting av personlig informasjon.

Hvis du vil trekke samtykket og slette dine personlige opplysninger, send en e-post til [email protected] Vi vil umiddelbart deaktivere profilen din og slette all informasjon om deg fra våre servere, inkludert backup server, innen 30 virkedager. Hvis du har vært inaktiv i mer enn fem år, vil brukerprofilen din, sammen med all personlig informasjon, automatisk bli slettet. Når din personlig informasjon er slettet, kan den ikke gjenopprettes igjen.

Vårt system vil automatisk slette data eldre enn fem år, selv om du er en aktiv bruker.

Hvis du etter fem år uten å bruke Tjenesten, ønsker å logge på igjen, må du opprette en ny brukerprofil.

5.4 Overføring av din Informasjon

Din personlige informasjon kan overføres mellom oss og Microsoft-samarbeidspartner innenfor EU. Braive vil alltid sørge for at personvern og sikkerhet opprettholdes i henhold til kravene i personopplysningsloven og EU sin generelle databeskyttelse.

6.0 Endringer i vår Personvernserklæring

Vår Personvernserklæring vil bli oppdatert regelmessig. Eventuelle endringer vil bli lagt ut på denne siden, og hvis endringene er signifikante, vil vi gi et mer fremtredende varsel (inkludert for visse tjenester, en e-post med ‘Endringer i våre Vilkår for personvern’). Vi anbefaler at du besøker denne siden på våre nettsider ofte nok til å holde deg oppdatert på eventuelle endringer.

7.0 Gjeldende lov

Bruk av dine personopplysninger er underlagt alle gjeldende lover angående personopplysninger, for øyeblikket Personopplysningsloven og forskriftene herunder.

8.0 Kontakt

Hvis du har spørsmål, kommentarer eller forespørsler om våre Vilkår for personvern, om behandlingen av din informasjon eller dine rettigheter, vennligst kontakt:

Braive AS Rosenborggate 3 0356 Oslo, Norge

For spørsmål vedrørende Personvernserklæringen for eksterne tjenester som kan nås via Tjenesten (via eksterne lenker), må du kontakte selskapet som tilbyr disse tjenestene.